S selo 15 Nisan 2025 #1 izmirde yaşıyorum. amfim bozuldu. eski daha önce bozuldu mu bilmiyorum 2. el. izmir’de kime yaptırılır? çok pahalı mı? prize sokunca açılmıyo bile
izmirde yaşıyorum. amfim bozuldu. eski daha önce bozuldu mu bilmiyorum 2. el. izmir’de kime yaptırılır? çok pahalı mı? prize sokunca açılmıyo bile
Buffy 15 Nisan 2025 #2 İzmir’de değil ama Burçin Ankara bu konuda en iyilerdendir. Dalaman’da olması lazım.
BoranumTR 15 Nisan 2025 #4 Add+ atilla bey hiçbir zamanda hakkı olmayan bir parayı sizden almaz gitarist dostu bir adamdır selamlar kendisine
Add+ atilla bey hiçbir zamanda hakkı olmayan bir parayı sizden almaz gitarist dostu bir adamdır selamlar kendisine
YT 15 Nisan 2025 #5 selo demiş ki: izmirde yaşıyorum. amfim bozuldu. eski daha önce bozuldu mu bilmiyorum 2. el. izmir’de kime yaptırılır? çok pahalı mı? prize sokunca açılmıyo bile Hepsini görmek için tıklayın... Sigortası atmış olabilir. Öyle ise çok birşey tutmaz.
selo demiş ki: izmirde yaşıyorum. amfim bozuldu. eski daha önce bozuldu mu bilmiyorum 2. el. izmir’de kime yaptırılır? çok pahalı mı? prize sokunca açılmıyo bile Hepsini görmek için tıklayın... Sigortası atmış olabilir. Öyle ise çok birşey tutmaz.