Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses kartın varsa çok mantıklı olur, ne tarz müzik çalıyorsun ağırlıklı olarak? Çoğumuzun full üne ihtiyacı olmuyor ama bütçe varsa alınır inmişken...detayına bakmak lazım...mesela ben düz thrash metal çalıyorum çoğu efektle işim yok bana düzü yeter...
Ses kartın varsa çok mantıklı olur, ne tarz müzik çalıyorsun ağırlıklı olarak? Çoğumuzun full üne ihtiyacı olmuyor ama bütçe varsa alınır inmişken...detayına bakmak lazım...mesela ben düz thrash metal çalıyorum çoğu efektle işim yok bana düzü yeter...
ses kartın varsa irig ilk etapta gerekli değil ama tatile falan giderken laptop vb ile kullanışlı bir alettir...daha bugün çıkan tonex plug ı da incelemeni öneririm...