[quot Chester_Fan"]o anima deil anime evilpupil.önceden oranında forumu vardı kapandı.neden bilinmez.
tam bi anime hastasıyımdır.en çok sailor moon u severim.hani eskiden trt de gösterilen mini etekli kızlar.genelde bu yüzden seyredenler var.
size bi sailormoon forumu vericem:
http://members.lycos.co.uk/minakoandrei burda sailormoon sevenler var.yada yine bi sailormoon sitesi
www.sailorvenus.net.tc
anime ve manga zaten japonların kültürü.diğer ülkelerin hiçbiri anime/manga yapmaz.ama yine bi zıtlık vardır.animeler genellikle sarı saçlı mavi gözlü olur.ve hiçbir zaman sarı saçlı mavi gözlü bi japona rastlayamasınız.en azından gerçek bi japona.
samurai-x,sailormoon,prenses mononoke,beyblade,akira,digimon,pokemon ve sakura birer animedir mesela.ve dragon ball.anime/manga her zaman farklı bir kültürdür.japonlara hastır.
manga çizmeye çalışırım.pek beceremesemde.ama çok iyi çizimler yapan birilerini tanıyorum.
ee başka anime/manga seven yok mu koca forumda??[/quote]
kapanmasinin nedeni bildiğim ve dogru oldugunu dusundugum kadari ile forumda coluk cocugun cıkarip durdugu kavgalar yok bu iyi bu kotu sen kimsin? adammisin ? seklinde muhabbetler size onerim sadece forum olarak acılan yeni siteye uye olmayin neden mi yeni site de de bu kavga vs olaylari baya bi fazla ki gecen gun birine kufurde edilmis acaip tehdit edilmistir hic yoktan ki bole davranacaklarsa hic gitmem sizde gitmeyin zaten bide pek bisi oğrenemezssiniz o siteden benim takildiğim siteye takilip orda sorun sorunuzu ...bana .. ne isterseniz sorun ilgilenirim .....
manga cizmek kolay degildir herkes hehe kolay der tabi adam gibi duçgun cizecem diyorsan bikere insan anatomisini iyi bilmen gerek sadce bu değil tabiki bircok araba,mekanikler,doğa,deniz vs.. uzayip giden bircok seyi cizebilmelisiniz.....ayrica japonlara has oldugu dogru olsada sadce japonlar yapabilir diye bisi yok .....bu arada spawn in ve orumcek adaminda manga oldugunu ilk defa duyuyorum afferin onlar sadce.........comic book aynen arkadasin dediği gibi... ama bi ara spider in falan manga denemesi vardi ama oda ne kadar mangaydi hehee ...hehe.......sonuc olarak bu filmleri izlemek isteyenler bana takilsin nerden nasil indirebilceklerini ben kazaa disinda gosteririm de yada bilgi almak isteyenler sevenler rockinside.com a takilsin benim kultur bolumune.........tabi isteyenler gelir kalkip reklam yapiyon demeyin ben sadce bisiler bilmek isteyene bisiler gosteririm..