Davul, vokal ve gitar olacak şekilde üç kişiyiz. Ikinci bir gitarist ve basçı eksiğimiz var. Listedeki müziği beğenirseniz gruba katılabilirsiniz.
Bi setlistiniz var mı acaba davul için düşünebilirimTercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.
Henüz liste oluşturmadık ama genel olarak türkçe alternatif rock olarak düşünebilirsin. Duman, Mor ve Ötesi, Adamlar, Athena gibiBi setlistiniz var mı acaba davul için düşünebilirim
Bana uyar hocam size de uyarsa aliikefal0 instadan ekleyebilirsinizHenüz liste oluşturmadık ama genel olarak türkçe alternatif rock olarak düşünebilirsin. Duman, Mor ve Ötesi, Adamlar, Athena gibi
Ses rengim alternatif rock şarkılarına çok uygun.Tercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.
Bilgilerim burada. Sahne tecrübem yok.Merhaba,
27 yaşında Dilbilimciyim (Linguistics). 1 senedir şarkı söylüyorum, 2 haftadır da şan dersi (antik aryalar) alıyorum. Ses aralığım çok geniş, 2,5 oktavdan biraz fazla göğüs sesim var. Her türlü şarkıyı vokali beğendiğim sürece söyleyebilirim. Herhangi bir dilde şarkı söyleyebilirim ama hali hazırda söyleyebildiklerim Almanca, Fransızca, İtalyanca, İngilizce ve Türkçe. Tarz olarak genel hatlarıyla Rock vokal yapıyorum. Askere gittikten sonra şan bölümünde okumayı düşünüyorum.
Söylemeyi en çok sevdiğim sanatçılardan/gruplardan bazıları: AC/DC, Guns N Roses, Alice in Chains, Soundgarden, Chris Cornell, Megadeth, Queen, Black Sabbath, Black Label Society, Rammstein, Stevie Wonder, Jamiroquai, Rick James, Müslüm Gürses.
Adım Berkay. 05059990749 numarasından bana ulaşabilirsiniz.
Hala arıyor musunuzTercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.
Merhaba baterist olarak ilanınızla ilgileniyorum. Sizinle nasıl iletişime geçebilirimTercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.
Hala arıyor musunuz. İletişime geçmek isterim
@cankrcbnmusicTercihen sahne tecrübesi olan, enstürümanına hakim ve ekipman sorunu olmayan yeni kurulacak alternatif rock grubu için baterist ve vokal arkadaşlar arıyoruz.