HypeNow Collective 💚
HypeNowCollective
Selam herkese 💚
Burada kurduğumuz şey sadece bir topluluk değil;
genç müzisyenleri destekleyen, izleyiciyle buluşturan ve sahneye çıkmak isteyenlere alan açan bir yapı.
Bir yanda yeni isimleri keşfetmek, canlı müzik dinlemek, üretim sürecini yakından görmek ve gerçekten destek olmak isteyen insanlar var.
Diğer yanda ise sahneye çıkmak isteyen, müziğini duyurmak isteyen, “ben de buradayım” demek isteyen müzisyenler.
Biz bu iki tarafı aynı yerde buluşturuyoruz.
Topluluğa katılanlar, organizasyonumuzun yaptığı konser ve etkinliklere ücretsiz giriş sağlayabilecek.
Yani sadece uzaktan izleyen değil; konserlerin, sahnenin ve atmosferin içinde olan bir topluluğun parçası olacaksınız.
Kimi zaman dinleyici, kimi zaman destekçi, kimi zaman da sahnenin kendisi…
Aynı zamanda ekip başvurularımız açık.
Organizasyon, sosyal medya, tasarım, içerik üretimi, sahne arkası ve daha fazlası.
“Müzisyen değilim ama bu işin parçası olmak istiyorum” diyenler için de kapı sonuna kadar açık.
İstek varsa, yer mutlaka bulunur.
Burada kasıntılık yok, kapalı kapılar yok.
Yeni gelen de söz sahibi, fikri olan da.
Amacımız kalabalık yapmak değil; gerçek etkileşim, gerçek destek ve gerçek sahneler yaratmak.
Eğer
– genç müzisyenleri keşfetmek ve desteklemek istiyorsan
– sahneye çıkmak ve müziğini insanlarla buluşturmak istiyorsan
– organizasyonun mutfağında yer almak istiyorsan
– sadece izleyen değil, dahil olan tarafta olmak istiyorsan
doğru yerdesin.
İnsagramAdresimiz;
Topluluk Kanalımıza katılmak isterseniz de biyografimizde link mevcuttur.
Burada kurduğumuz şey sadece bir topluluk değil;
genç müzisyenleri destekleyen, izleyiciyle buluşturan ve sahneye çıkmak isteyenlere alan açan bir yapı.
Bir yanda yeni isimleri keşfetmek, canlı müzik dinlemek, üretim sürecini yakından görmek ve gerçekten destek olmak isteyen insanlar var.
Diğer yanda ise sahneye çıkmak isteyen, müziğini duyurmak isteyen, “ben de buradayım” demek isteyen müzisyenler.
Biz bu iki tarafı aynı yerde buluşturuyoruz.
Topluluğa katılanlar, organizasyonumuzun yaptığı konser ve etkinliklere ücretsiz giriş sağlayabilecek.
Yani sadece uzaktan izleyen değil; konserlerin, sahnenin ve atmosferin içinde olan bir topluluğun parçası olacaksınız.
Kimi zaman dinleyici, kimi zaman destekçi, kimi zaman da sahnenin kendisi…
Aynı zamanda ekip başvurularımız açık.
Organizasyon, sosyal medya, tasarım, içerik üretimi, sahne arkası ve daha fazlası.
“Müzisyen değilim ama bu işin parçası olmak istiyorum” diyenler için de kapı sonuna kadar açık.
İstek varsa, yer mutlaka bulunur.
Burada kasıntılık yok, kapalı kapılar yok.
Yeni gelen de söz sahibi, fikri olan da.
Amacımız kalabalık yapmak değil; gerçek etkileşim, gerçek destek ve gerçek sahneler yaratmak.
Eğer
– genç müzisyenleri keşfetmek ve desteklemek istiyorsan
– sahneye çıkmak ve müziğini insanlarla buluşturmak istiyorsan
– organizasyonun mutfağında yer almak istiyorsan
– sadece izleyen değil, dahil olan tarafta olmak istiyorsan
doğru yerdesin.
İnsagramAdresimiz;
Topluluk Kanalımıza katılmak isterseniz de biyografimizde link mevcuttur.