F fox07 1 Mayıs 2009 #1 Manyetik degisikligi,sap ayari,entonasyon,tel yuksekligi icin antalyadan guvenilir bir luthier onerebilecek olan varmı? :?:
Manyetik degisikligi,sap ayari,entonasyon,tel yuksekligi icin antalyadan guvenilir bir luthier onerebilecek olan varmı? :?:
HulkEkmek 1 Mayıs 2009 #2 Valla hocam böyle şehirlerde zor oluyor. Bende Balıkesirde arıyorum fellik fellik ama yok 🙂
F fox07 2 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 istanbulda,ankarada yasamanin farki burada belli oluyo demek 🙂
Ömer Aktaş 21 Mart 2018 #6 2009'dan beri yazılmamış ama ben soruyu yenileyeyim. Antalya'da gitar üreten bir luthier var mıdır?
B Batugol 11 Haziran 2018 #7 alidemircanguitars var Ömer Aktaş demiş ki: 2009'dan beri yazılmamış ama ben soruyu yenileyeyim. Antalya'da gitar üreten bir luthier var mıdır? Hepsini görmek için tıklayın...
alidemircanguitars var Ömer Aktaş demiş ki: 2009'dan beri yazılmamış ama ben soruyu yenileyeyim. Antalya'da gitar üreten bir luthier var mıdır? Hepsini görmek için tıklayın...
muse450 12 Haziran 2018 #8 Mehmet Dugan vardı. Sanırım hala devam ediyor. Mehmet Dugan Gitar Atölyesi - Balbey Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Gökkaya İşhanı No:11/101
Mehmet Dugan vardı. Sanırım hala devam ediyor. Mehmet Dugan Gitar Atölyesi - Balbey Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Gökkaya İşhanı No:11/101