Aracınıza PPF hakkında soru işaretiniz varsa benim deneyimim

Selamlar, Temmuz başında araç aldım ve alır almaz ppf düşünmeye başladım, buradaki kriterim paraydı açıkcası.

Ancak bir önceki arabamda, park halinde sürtmeler, arknadan vuranlar olduğu için biraz daha yaptırma tarafta taraftarıydım ancak marka sorunu yaptıracak yer sorunu ve en önemlisi bütçem derken en son şu ikileme düştüm, parasız kalsam mı daha çok üzülürüm, yoksa arabaya bir şey olursa mı diye düşündüm. En son arabaya olursa diye düsünerek yaptırdım, velhasıl.

Dün aksam iş çıkışı apartman önünde bir baktım arabaya sağlam sürtmüşler

s%2F1584786%2Faac96c0e-01a2-4ecd-8bca-dae26ea443e1.webps%2F1584786%2F3f9a2535-71b6-46eb-8346-e97c2151d954.webp

Neyse efendim, ppfcinin yolunu tuttum, ppf'i tekerleğin ordan sökmediği için, ppf yırtılmadıgı için kenardan, temizleyici özel bir sıvı var dedi adını bilmiyorum, onunla bir güzel sildik. Ppf'i çıkarmadık.

Ardından son durum böyleydi. Yani hiçbir şey olmamış gibiydi. Ben bu ppf'e verdigim parayı şu an çıkardı gözüyle bakıyorum arkadaslar.

3073b0a3ef27809a0091faf395766823.webp

Buradaki tek söyleyebileceğiniz şu olabilir, yahu kardeşim ppf olmasaydı da o zaten silinirse çıkardı diyebilirsiniz ama bmen hasardan, plastikten o kadar anlamıyorum, bana kalsa çıkmazdı çünkü clioma sürtüp kaçıcna direkt astara kadar inmişti. O yüzden işini yaptı ben mutluyum, size de bütçeniz dahilinde tavsiye ederim, aracı arka boyalı satsam muhtelemen uğraşır dururdum. Ek olarak ppf sökümünde gittigim her yer bize getireceksin parası karsılıgı biz sökeriz sorunsuz dediler, ama son yaptırdıgım yer güneşte bırak ve sök bir şey olmaz dedi, ben güvendim, 4-5 ay oldu yaptıralı geçen ufaktan bir yeri tekrardan yaptık benim hatam yüzümden sorunsuz çıktı o kısım yani gelecektede sorun yaşamam diye düşünüyorum. not tpu ppf bu.

Ha bir de, bence gitarlara da ppf yapılabilir, ezik çiziklere mükemmel çözüm 😀 ama denemek lazım

Geri