İlkin karakutu denen bir alet vardı onla başladım oynamaya.Çok azını hatırlıyorum oyunların ama uçaklı bir oyun vardı yok gemi helikopter vur benzin al fln.Gece gündüz devam eden araba yarışları,kırılan kollar,aman makina fazla ısınmasın diye beklemeler..Sonra şu 8 bit atariler çıktı adını doğrumu yazdım bilmiyorum ama "Home Computer" genel adı sanırım.Kaş kaset değiştirdim, üstüne kaç para verdim kimbilir?PrinceOfPersia,Super Mario,Advanture Island aklıma gelenler.Aynı dönemde hatta daha öncesinde Commodore 64 ler Amiga lar vardı.Ben pek bulaşamadım onlara pahalıydılar baya.Tek samimiyetimiz atari salonlarında Kick Off veya Sensible dı.(Ah o Sensible ne oyundu: )
Sega yine Home Computer lardan iyiydi daha güzel oyunlar çıkmaya başlamıştı.Sonra PlayStation sonrada PC ler.Ama oyun sektörü geriye doğru gitti iyicene.Şimdi kaliteli gerçekten oyun namına birşeyler çok az yapılıyor.Atari salonlarıda kahveye dönüştü iyicene.Ben valla Super Maryo yu özledim.
Dökülün bakalım eski oyucular.
Sega yine Home Computer lardan iyiydi daha güzel oyunlar çıkmaya başlamıştı.Sonra PlayStation sonrada PC ler.Ama oyun sektörü geriye doğru gitti iyicene.Şimdi kaliteli gerçekten oyun namına birşeyler çok az yapılıyor.Atari salonlarıda kahveye dönüştü iyicene.Ben valla Super Maryo yu özledim.
Dökülün bakalım eski oyucular.