Alınık Attenuator

Takasa
Kapalı
Fiyat
0
Para Birimi
TL
Blackstar HT50 Club Head 50w kafa amfi ve Blackstar HTV 112 16ohm kabine sahibim. Bu amfiyle anlaşabilecek bir attenuator arıyorum.

-Alan Geere Wat Killer
-Harley Benton PA-100
-Bugera PS-1

Yukarıdakileri denemedim ama iyi yorumlar duydum, eğer kötüyse bunu sebebiyle belirtirseniz mutlu olurum. Sonuçta hayal kırıklığı olacak bir şeye para vermek istemem. Fiyat performans açısından önerebilecekleriniz varsa onlar da olabilir önerilerinize açığım.

Alan geere birde adını unuttuğum bir marka deneyip sattım. Marshall amfide kullanmıştım. Tonu çok törpülüyor, özellikle clean tonlarda. Belki sizin amfinizle sonuç farklı olur ama kendi tecrübemden tavsiye etmem. Sesi de öyle devasa düşürmüyor.

Alan geere birde adını unuttuğum bir marka deneyip sattım. Marshall amfide kullanmıştım. Tonu çok törpülüyor, özellikle clean tonlarda. Belki sizin amfinizle sonuç farklı olur ama kendi tecrübemden tavsiye etmem. Sesi de öyle devasa düşürmüyor.
Alan geere için 50wattlık olanı mı kullandınız ? YouTube’da bir kaç video var ama pek bir fark anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı ?

Alan geere için 50wattlık olanı mı kullandınız ? YouTube’da bir kaç video var ama pek bir fark anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı ?
Evet 50w olanı kullandım. Sağlam markalar da amfi parası zaten. Fx loop a eq yada spark booster pedal ve amfinin master volume ile denemeler yapabilirsiniz. Farklı ekipman kullanan arkadaşlar olmuş ise onlarda yorum yapar öyle bakarsınız.

Geri