B.C. Rich Warlock Modifiye için yardım

Selamlar arkadadaşımdan 6 bin liraya ne olduğu belli olmayan 2001 üretimi bir warlock aldım muhtemelen bronze serisi ya da ona yakın kalitede rastgele üretim bir gitar. Ama sap kalitesi fiyatına göre gayet iyi geldi bana ve gitarın kasasınıda çok sevdiğim için iyi bir para harcayarak uzun yıllar kullamayı düşünüyorum.
Yapmak istediğim şeylerden biri perde değişimi gitarın perdeleri tesviye için çok iyi durumda sayılmaz ama şuanlık 1 2 çizik hariç bir sıkıntıları yok neredeyse tüm ucuz bc richlerde olan bdsm manyetikler bundada var distortionla çok sırıtmayan hatta distortionları fazla kirli yer yer lan kötü değil aslında dedirtesede clean tonları inanılmaz kötü.
6000 lira fiyat aldım luthierdan perde değişimi için
Onun dışında bridge manyetiğini değiştirmek istiyorum özellikle invader baktım ama hiç bir yerde stok bulamadım onada alternatif bir manyetik önerisi almam gerek
Şuan hem manyetiği hem perde değişimini ayarlayacak bütçem yok
Sormak istediğim malum ülke şartları ortada 2.el manyetik fiyatlarıda ileride artacak ama Luthier fiyatları uçmadan perde değişimini yaptırsam mı diye düşünüyorum
Yoksa perde değişimini 1 2 yıl bekletip parayı manyetiğe mi harcamalıyım kafam biraz karışmış durumda

Tesviye için bile iyi durumda olmadığını yazmışsın. Öncelik bence manyetikten öte çalım odaklı olmalı. Sonuçta perdeller bitikse entonasyon tellerin yüksekliği cızlama vs herşeye etki eder..

Tesviye için bile iyi durumda olmadığını yazmışsın. Öncelik bence manyetikten öte çalım odaklı olmalı. Sonuçta perdeller bitikse entonasyon tellerin yüksekliği cızlama vs herşeye etki eder..
Tam olarak demek istediğimi yazamamışım perdelere daha önce tesviye yapılmış bir kere daha tesviye yapılmayacak hale gelmişler eti kalmamış yani ama yüksekikleri fena değil cızırtı yapmıyor sadece 2 3 perdede çizik var

Geri