Balıkesir Balıkesir'de müzisyen, grup arıyorum

Bende gitar ile uğraşıyorum daha çok ritim gitar olarak çalıyorum geçen senenin yazından beri aktif olarak çalıyorum şuan elimde bir akustik gitarım var cort ad810 yaşım 16 ezine taraflarında yaşıyorum müzik teorim o kadar gelişmiş değil ama bir şeyler biliyorum (arıza sesler,akorları ezberlemeden bulma,klavyedeki notaları bulma, gamlardan bi haberim fazla bilgim yok)

Mesajlarına baktım profilindende senin için galiba yaş önemli bir faktör galiba ama hiç grup deneyimim olmadığı için yazdım amacım eğlenmekten ibaret
Anladım anladim dostum. Benimde çok grup deneyimim olmadı ama benim yaşım 28 😊 Ayvacık bana biraz uzak kalıyor 1 saat kadar. Senin içinde uzaktır eminim ki. Çanakkale tarafında rahatlıkla bulursun diye düşünüyorum 😊

Anladım anladim dostum. Benimde çok grup deneyimim olmadı ama benim yaşım 28 😊 Ayvacık bana biraz uzak kalıyor 1 saat kadar. Senin içinde uzaktır eminim ki. Çanakkale tarafında rahatlıkla bulursun diye düşünüyorum 😊
Yaşın kadar deneyimininde çok fazla olduğunu düşünüyorum eğer yakın bir ortak alan bulabilirsek hala seninle çalmaya razıyım büyüğümsün senden öğrenebileceğim çok şey var ve maalesef türkrock.com da çanakkalede pek fazla grup kurmak isteyen yok 🫤 isteyenlerde genellikle eskiden forum açmış

Yaşın kadar deneyimininde çok fazla olduğunu düşünüyorum eğer yakın bir ortak alan bulabilirsek hala seninle çalmaya razıyım büyüğümsün senden öğrenebileceğim çok şey var ve maalesef türkrock.com da çanakkalede pek fazla grup kurmak isteyen yok 🫤 isteyenlerde genellikle eskiden forum açmış
Deneyim tabiki bencede önemli, ama dediğim gibi Ayvacık bile bana biraz uzak kalıyor. Gidip gelmesi zor. Kusura bakma üzgünüm ama oralara gelirsem iletişime geçerim kardeşim ama ben Çanakkale de bulabileceğini düşünüyorum. Oraya daha yakınsın 😊

Geri