Bas gitar konusunda yardım..

Merhaba,

Bugün Zuhal Müzik'e uğradım, 800-900lira civarlarında bir gitar sordum ve bana direk Ibanez SR-300 önderdi, biraz baktım tonunu beğendim, klavyesi rahattı, fiyat/performans olarak en iyi bu dedi oradaki arkadaş. Fiyatı 625TL dedi.
Şimdi merak ettiğim şu, bu gitar gerçekten performans olarak iyi midir ? internette biraz araştırdım, herkes çok güzel demiş ama buradan da fikir almak istiyorum.
Genelde hardcore / progressive türü şeyler çalınacak ama arada kendi keyfim için funk / alternatif şeyler de çalınacak..
Fiyat aralığım 800-900e kadar çıkabilir, eğer "şu daha iyidir" derseniz biraz daha araştırmak istiyorum..

Şimdiden teşekkürler..

ama ben olsam sıfır almaz fiyatımı zorlar çok daha kaliteli bir şey alırdım 2. el, forumda bir sürü var .

ben de aynısını düşündüm ama nakit olarak veremeyeceğim malesef kredi kartına taksit benim işimi görecek, o yüzden dükkan formatlı almam gerekecek :roll:

Anladım, ben olsam yine de 2. el alır %8 komisyon da verirdim, forumdan anlaşıp sahibinden.com üzerinden yapabilirsin alışverişini, daha başka ihtimaller de var tabi en yükseği bu.

a a a a yapabiliyor muyuz öyle şeyler ? harikaymış, hiç bilmiyordum onu =)
dur bir bakayım ben ona.. her gün yeni birşeyler öğreniyor işte insan =)) sağolasın..

ama hala yorumlara açığım veya arkadaşın dediği gibi gitar satmak isteyen varsa o da olur artık =)

Geri