İstanbul Bas Gitaristim, Grup arıyorum

BartuAsena

BartuAsena

İstanbul – 25 Yaşında Bas Gitaristim, Grup Arıyorum​

Selamlar, ben Bartu. 25 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum ve bas gitaristim. Birlikte müzik yapabileceğim, mümkünse uzun soluklu çalışabileceğim bir grup/ekip arıyorum.

Bas gitara uzun zamandır devam ediyorum ve kendimi geliştirmeye de devam ediyorum. Tarz konusunda çok katı değilim; rock, Türkçe rock, pop, Türk müziği ve alternatif rock gibi farklı tarzlarda çalıyorum ve farklı tarzlara da açığım.

Özellikle devamlı ve düzenli işler benim için daha uygun. Düzenli prova yapan, sahne alan veya sahne hedefi olan bir grupla uzun süreli çalışmayı tercih ederim. Cover ağırlıklı sahne işleri de olabilir, kendi bestelerine/projesine odaklanan bir grupla çalışmak da ilgimi çeker.

Müziği ciddiye alan ama birlikte çalışırken keyif alabileceğimiz bir ekip arıyorum. Grup kurmak isteyen veya mevcut grubuna bas gitarist arayan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

İstanbul'dayım. İletişim için Instagram üzerinden @BartuAsena hesabından ulaşabilirsiniz. Oradan konuşup birbirimizi tanıyabilir, çaldığım şeylerle ilgili de bilgi paylaşabilirim.

Profil resmimde gördüğünüz eski bas gitarımın yerine şu anda Cort Space 5 kullanıyorum.

Uzun süreli ve düzenli bir şekilde müzik yapmak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

Geri