K Keomer 29 Ekim 2024 #1 5 senedir bas çalıyorum, sahne deneyimim var ve perdesiz de çalıyorum. Daha çok metal, rock ve blues çaldım şu ana kadar. İsteyenler özelden ulaşsın.
5 senedir bas çalıyorum, sahne deneyimim var ve perdesiz de çalıyorum. Daha çok metal, rock ve blues çaldım şu ana kadar. İsteyenler özelden ulaşsın.
K Keomer 6 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 berkcatkin demiş ki: Nasıl bir hedefiniz var? Hepsini görmek için tıklayın... Sahne almak
umtaka 13 Kasım 2024 #5 Keomer demiş ki: 5 senedir bas çalıyorum, sahne deneyimim var ve perdesiz de çalıyorum. Daha çok metal, rock ve blues çaldım şu ana kadar. İsteyenler özelden ulaşsın. Hepsini görmek için tıklayın... Redd, Vega, Pilli bebek, Mvö, Cem karaca vs çalacağımız yeni kurulmuş Türkçe Rock grubumuz var. İlgilenirsen 05066816386 dan bana msj atabilirsin.
Keomer demiş ki: 5 senedir bas çalıyorum, sahne deneyimim var ve perdesiz de çalıyorum. Daha çok metal, rock ve blues çaldım şu ana kadar. İsteyenler özelden ulaşsın. Hepsini görmek için tıklayın... Redd, Vega, Pilli bebek, Mvö, Cem karaca vs çalacağımız yeni kurulmuş Türkçe Rock grubumuz var. İlgilenirsen 05066816386 dan bana msj atabilirsin.