merhabalar öncelikle elektro gitar uzun süredir ilgimi çekiyordu fakat bi türlü zaman ayıramadım... şimdi bütçeme uygun bir şey almak istiyorum fakat hiç bilgim yok yani biraz araştırmaya çalıştım ama sanırım ilk gitarımı alıp ondan sonra her şeyi öğrenebilicem diye düşünüyorum neyse çok uzattım çok sık duyduğum şu ibanez serisi var
shop.zuhalmuzik.com
bende şunu buldum fiyat olarak uygun hem de açıklamada başlangıç için iyi diyor. Sizin de fikirlerinizi duymak isterim gitara 2k ile 3k arası bir bütçe ayırdım bir de amfiye çok önem veriyorum ona da 1k-1.5k ayırdım. Bir arkadaşım kalitesiz bi amfi almıştı ve cızırtı sesi geliyordu sürekli arkadaşım bu yüzden gitar çalmak istemiyordu... neyse dinlediğim müzik tarzı çok hard rock değil yani guns and roses, nirvana, ac/dc'nin highway to hell şarkısı olsun bu tarz dinliyorum türkçe olarak da duman taraftarıyımdır. Yani az çok bilindik ve çoğu kişinin de dinlediği şarkılar diye düşünüyorum ve benim tarzımla uyumlu olup bu tarza sahip gitara sahip olan varsa söylerse sevinirim, umarım yardımcı olabilirsiniz ve ben de elektro gitar ailesinde ufaktan yerimi alırım 🙂
Ekleme: Amfi olarak blackstar id core 10 v2 dijital kombo amfisinden almaya karar verdim dore sitesinde indirim kuponu da kullanınca 1.094tlye kadar indi fiyat olarak çok makul geldi açıkçası
IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
Ibanez GRG170DX - Elektro Gitar Size çok yönlülük kazandıran Ibanez GRG170DX-BKN, fiyat-performans açısından uygun bir elektro gitardır. Purpleheart

Ekleme: Amfi olarak blackstar id core 10 v2 dijital kombo amfisinden almaya karar verdim dore sitesinde indirim kuponu da kullanınca 1.094tlye kadar indi fiyat olarak çok makul geldi açıkçası
Son düzenleme: