Fuun
Fuun
Merhaba, başlangıç gitarı almak istiyorum ancak iki model arasında kalmış durumdayım. Genel anlamda rock ve diğer tür şarkıları çalmak istiyorum, metale bir ilgim yok. Bunların doğrultusunda stratocaster hss almayı düşündüm. Başlangıç olarak schecter banshee-6 fr sgr elektro gitar (walnut satin) modelini almayı düşünüyorum. Bu modelin bir de hh versiyonu var fr olmadan. Başlangıç gitarı olarak Floyd rose u olan bir gitarla başlamam çok büyük bir sorun yaratır mı? Ya da çalmak istediğim parçalar adına hh model bir sorun yaratır mı? Hss daha mı iyi olur?
(Bu gitarı çok beğendiğimden çok istiyorum ancak bir modelde Floyd rose olması diğer modelde ise hss olmaması kafamda soru işareti bırakıyor. Ayrıca floyd rose un tel değişim zorluğu dışında hiç kullanmamam durumda sese bir etkisi var mı? Bunlar çok uygun olmayacaksa daha uygun fiyatlı 2. el alma düşüncem de var. Hangisi daha uygun olur acaba?)
(Bu gitarı çok beğendiğimden çok istiyorum ancak bir modelde Floyd rose olması diğer modelde ise hss olmaması kafamda soru işareti bırakıyor. Ayrıca floyd rose un tel değişim zorluğu dışında hiç kullanmamam durumda sese bir etkisi var mı? Bunlar çok uygun olmayacaksa daha uygun fiyatlı 2. el alma düşüncem de var. Hangisi daha uygun olur acaba?)