M metrema 9 Ekim 2025 #1 Kayseride yeni başladım bass gitar çalmaya bi kaç şarkı öğrendim beraber türkçe/yabancı rock tarzı çalabileceğim kişiler arıyorum İnsagram: _metrema
Kayseride yeni başladım bass gitar çalmaya bi kaç şarkı öğrendim beraber türkçe/yabancı rock tarzı çalabileceğim kişiler arıyorum İnsagram: _metrema
U ikiye kalabalık Uttku 13 Ekim 2025 #2 Selam kanka ben 5 yıldır elektro gitar çalıyorum ve grup kurmak istiyorum benle çalışmak istermisin ?
Selam kanka ben 5 yıldır elektro gitar çalıyorum ve grup kurmak istiyorum benle çalışmak istermisin ?
M metrema 21 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Uttku demiş ki: Selam kanka ben 5 yıldır elektro gitar çalıyorum ve grup kurmak istiyorum benle çalışmak istermisin ? Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram dan yazarsan bi ara buluşup çalalım
Uttku demiş ki: Selam kanka ben 5 yıldır elektro gitar çalıyorum ve grup kurmak istiyorum benle çalışmak istermisin ? Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram dan yazarsan bi ara buluşup çalalım