O Ozzy35 12 Haziran 2022 #1 Konudaki gibi bateri ve yazılan gitarları çalan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
ismakyl 19 Haziran 2022 #3 arda m. demiş ki: Selam Elektro çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan ulaştım arda müsait olduğun zaman dönüş yapabilir misin?
arda m. demiş ki: Selam Elektro çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan ulaştım arda müsait olduğun zaman dönüş yapabilir misin?
M melikayhann 21 Haziran 2022 #4 ismakyl demiş ki: instagramdan ulaştım arda müsait olduğun zaman dönüş yapabilir misin? Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bende izmirde gitaristim. Ne tarz çalıyorsunuz? Veya hangi grupları dinliyorsunuz?
ismakyl demiş ki: instagramdan ulaştım arda müsait olduğun zaman dönüş yapabilir misin? Hepsini görmek için tıklayın... Hocam bende izmirde gitaristim. Ne tarz çalıyorsunuz? Veya hangi grupları dinliyorsunuz?
ismakyl 21 Haziran 2022 #5 melikayhann demiş ki: Hocam bende izmirde gitaristim. Ne tarz çalıyorsunuz? Veya hangi grupları dinliyorsunuz? Hepsini görmek için tıklayın... hocam selamlar konuyu oluşturan kişi benim müsit olduğunuzda instagramdan yazar mısınız insta: ismakyl
melikayhann demiş ki: Hocam bende izmirde gitaristim. Ne tarz çalıyorsunuz? Veya hangi grupları dinliyorsunuz? Hepsini görmek için tıklayın... hocam selamlar konuyu oluşturan kişi benim müsit olduğunuzda instagramdan yazar mısınız insta: ismakyl
A arda m. 24 Haziran 2022 #6 Kanka instadan yazamıyorum sana açmıyor mesaj kısmını tekrar istek attım görürsen bana ulaşabilir misin?
Kanka instadan yazamıyorum sana açmıyor mesaj kısmını tekrar istek attım görürsen bana ulaşabilir misin?