P pizmok 9 Kasım 2021 #1 Bu enstrumanları çalanlara ihtiyacım var grup olusturmak istiyorum yazabilirsiniz.
A Ali Eren Kan 22 Kasım 2021 #4 elektro gitar çalıyorum kimse kendine ileri seviye demez orta seviye diyeceğim ancak hangi şarkı olursa olsun çalışıp çalarım
elektro gitar çalıyorum kimse kendine ileri seviye demez orta seviye diyeceğim ancak hangi şarkı olursa olsun çalışıp çalarım
N Northensteel 30 Kasım 2021 #6 Karsıyaka bostanlı ben de katılırım. Gitaristim batuhanakgun777 insta
Thismayl 11 Haziran 2022 #10 Uzun zamandır sahne alıp aynı zamanda Demokrasi üniversitesinde müzikoloji eğitimi alıyorum ,düşünürseniz instagram adresimden ulaşabilirsiniz @Thismayl
Uzun zamandır sahne alıp aynı zamanda Demokrasi üniversitesinde müzikoloji eğitimi alıyorum ,düşünürseniz instagram adresimden ulaşabilirsiniz @Thismayl
ismakyl 11 Haziran 2022 #11 Frtkls demiş ki: Bateri çalıyorum çoook ileri seviye değilim Hepsini görmek için tıklayın... arkadaşla iletişime geçemezsen bana ulaşır mısın? instagram: ismakyl
Frtkls demiş ki: Bateri çalıyorum çoook ileri seviye değilim Hepsini görmek için tıklayın... arkadaşla iletişime geçemezsen bana ulaşır mısın? instagram: ismakyl