Behringer BH470 Stüdyo Kulaklığı

Yüksek beklentiye girmezseniz günü kurtaran bir model. Malzeme kalitesi orta diyebilirim belli bir süre sonra pul pul dökülüyor süngerleri, tabiki sıcak ve nemden dolayı. Ses kalitesi kötü diyemem ama çok çok iyi değil sadece fiyatına göre iyi bir ürün diyebilirim. Frekans aralığı iyi.

BH480NC modelini BH60, HPM1100 ve HPM1000 modelleri ile karşılaştırmalı denedim. Diğerlerine göre bir kaç gömlek üst bir kulaklık. Referans kulaklığı olduğu için sesi flat veriyor. Bas frekansları oldukça yüksek, doyurucu bir bas karakteri var. Diğer modellerin yanında müzik seti gibi kalıyor.

Bu arada üzerinde bir buton var, ANC özelliğini aktif ediyor herhalde ama ben pek anlamam anc mnc, buton aktif olunca referans kulaklığından bildiğin hifi kulaklığa dönüyor alet, çok ilginç. Yüksek baslı flat yapı gidiyor, tizli mizli şıkır şıkır yeni bir kulaklık geliyor. Bu kulaklık da pek fena, güm güm başım ağrıdı, sesi de boğuk ne biçim diye düşünenler elbet vardır. ANC açılınca bu dertlere deva oluyor. Dinlediğiniz müzik tarzına göre de açık veya kapalı kullanabilirsiniz. Ben her iki modu da beğendim. Kendinden eq'lu kulaklık yapmış adamlar 🙂

Geri