Behringer BH470 Stüdyo Kulaklığından Az Ses Geliyor

Merhaba arkadaşlar daha yeni aldığım kulaklığı nux mg-30 prosesörümle denemek istedim. Prosesörün mono output çıkışına girdim ama ses sadece sağdan geldi hem de mono output sol taraf çıkışı olmasına rağmen. Ayrıca ses seviyesi de düşüktü. Ben de kulaklık girişine taktım sonra ses iki taraftan geldi ama ses yine kısık çıkıyordu. Acaba prosesör çıkışları kulaklığı mı besleyemedi?

Stüdyo tipi kulaklıklar özellikle sesi flat verirler ve dirençleri yüksektir. telefondan normal kulaklık gibi dinleyemezsiniz mesela... bir diğer nokta da out çıkışı ile kulaklık( monitör) çıkış devreleri farklıdır. bu noktaları kontrol edin...

Stüdyo tipi kulaklıklar özellikle sesi flat verirler ve dirençleri yüksektir. telefondan normal kulaklık gibi dinleyemezsiniz mesela... bir diğer nokta da out çıkışı ile kulaklık( monitör) çıkış devreleri farklıdır. bu noktaları kontrol edin...
Kullanırken kulaklık çıkışından kullanıyorum şuan. Master volume açtıkça seste patlamalar oluşuyor ton da bozuluyor olabilir kulaklıktan değildir değil mi?

Prosesörlerin out çıkışları devamında preamp devresi gerektirebiliyor. Prosesörü miksere takıp mikserin de monitör kulaklık çıkışına kendi stüdyo kulaklığınızı takıp test edebilirsiniz. Normal herhangi bir cihazdaki kulaklık çıkışına takılan stüdyo kulaklıkları normalden az ses verir flat olması gerektiği için yüksek R değerlerinde yapılmışlardır. Master volume yükselmesine bağlı seste bozulma oluyorsa kulaklığa da yansır.

Geri