Barsarsl 27 Şubat 2024 #1 İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum.
İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum.
ümit buğra 17 Nisan 2024 #5 Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Ulaşır mısın? 05525073860
Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Ulaşır mısın? 05525073860
denizsnmn 20 Nisan 2024 #6 Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın...
Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın...
denizsnmn 20 Nisan 2024 #7 Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... İg denizsnmn ulaşabilirsiniz benimde bestelerim var güzel şeyler oluşturbiliriz
Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... İg denizsnmn ulaşabilirsiniz benimde bestelerim var güzel şeyler oluşturbiliriz
denizsnmn 20 Nisan 2024 #8 7 yıldır gitar çalıyorum aynı zamanda solistlik yapıyorum solist arayan bir grup varsa ulaşabilir ig:denizsnmn
7 yıldır gitar çalıyorum aynı zamanda solistlik yapıyorum solist arayan bir grup varsa ulaşabilir ig:denizsnmn
ezal10 21 Nisan 2024 #10 Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Ulaşabilirsin 05531242560
Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Ulaşabilirsin 05531242560
E emrecandere 16 Mayıs 2024 #11 Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... İnsta emrecandere Spotify
Barsarsl demiş ki: İstanbul Marmara üniversitesi piyano bölümünde okuyorum sözlü yaptığım besteleri seslendirmek için vokal ariyorum. Hepsini görmek için tıklayın... İnsta emrecandere Spotify