BIAS FX 2 | Award-Winning Guitar Amp & Effects Software | Positive Grid
BIAS FX 2 is an award-winning amp-and-effects processor that turns your computer or mobile device into a fully customizable guitar and bass rig.

Evet.standart sürüm mü ücretsizdi?
KullanabilirsinBen de aldım bunu ama benim bir sorum olacak.
Bu uygulamaya katana artist mk2 ile kullanabilirmiyim ?
12 saatlikti ama bizde geceye denk geldi maalesefkaçırdık mı şu an
Nasıl?Kullanabilirsin
Ben reaper kullanıyorum reaperde devicedan asio yu seçince katana gözüküyor primaryden secondery e alıp reaper a tanımlıyorum vst den bias’ı seçip kullanabiliyorumNasıl?
Ne yapmam gerek?
Bakıyorum Sabahtan beri ama elle tutulur bir bilgi bulamadım.
Bunu nasıl yapacağımı anlatabilirmisin. Reaper programını indirdim ama hangi menüden ne sececeğimi bulamadım. Bende ses kartı yok.Ben reaper kullanıyorum reaperde devicedan asio yu seçince katana gözüküyor primaryden secondery e alıp reaper a tanımlıyorum vst den bias’ı seçip kullanabiliyorum
Katananın arkasındaki usb girişi var ona uygun kabloyla direkt bilgisayara bağla reaper ana ekranında option-preferences-device a tıkla orda asio- katanayı görüceksin primary yerine secodary seçBunu nasıl yapacağımı anlatabilirmisin. Reaper programını indirdim ama hangi menüden ne sececeğimi bulamadım. Bende ses kartı yok.
Yabancı forumda birisi de demişki aux girişinden bağla katanayı.
Hangisi daha sağlıklı bilemedim.
Katananın arkasındaki usb girişi var ona uygun kabloyla direkt bilgisayara bağla reaper ana ekranında option-preferences-device a tıkla orda asio- katanayı görüceksin primary yerine secodary seç
Videoda detaylı anlatmış ses kartı yerine katana görüceksin
Cracklenmediği sürece hiç bir işine yaramaz. Üyelik hesap bilgileri girilerek kullanılıyor.İndirdiğiniz ücretsiz versiyonun setupını Google drive ile buradan paylaşsanız da biz de istifade etsek 😊
Hocam sağ olun. Teşekkürler desteğiniz için. Bir arkadaş özelden link atmış. Oradan bakacam.Cracklenmediği sürece hiç bir işine yaramaz. Üyelik hesap bilgileri girilerek kullanılıyor.
zamunda.net burada bir dolan sen.
İşe yaradı mı?Hocam sağ olun. Teşekkürler desteğiniz için. Bir arkadaş özelden link atmış. Oradan bakacam.