definite 4 Ocak 2021 #1 sanal amfi programlarını kullanıyorum thu, cubase, guitar rig vs gibi ve bilgisayarın dahili ses kartını kullanıyorum jack to usb yardımıyla gitarımı bilgisayara bağlıyorum bunları göz önünde bulundurarak kulaklık önerisinde bulunabilecek var mı?
sanal amfi programlarını kullanıyorum thu, cubase, guitar rig vs gibi ve bilgisayarın dahili ses kartını kullanıyorum jack to usb yardımıyla gitarımı bilgisayara bağlıyorum bunları göz önünde bulundurarak kulaklık önerisinde bulunabilecek var mı?
ahmetkurtkaya 4 Ocak 2021 #2 ben jbl 100 kullanıyorum ve memnunum fakat bu tür müzik dinlemek için olan kulaklıkların pek uygun olmadığını duydum arkadaşımın bana attığı link vardı elektrik gitar için uygun olan kulaklıklar diye link: 9+ Best Headphones for Guitar Amps in JAN 2021 [By Music Experts] | Electric Field içlerinden bana göre düşük ve pahalı diye filtreleyip 2 ürün seçtim uygun fiyatlının linki: SAMSON SR850 Professional Studio Reference Monitor Headphones Dynamic Headset Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor BİRAZ DAHA MALİYETLİNİN LİNKİ: https://www.hepsiburada.com/akg-k24...R7uODZ7bQ94WvkU63_z1DOetzts0ciMgaAiqCEALw_wcB
ben jbl 100 kullanıyorum ve memnunum fakat bu tür müzik dinlemek için olan kulaklıkların pek uygun olmadığını duydum arkadaşımın bana attığı link vardı elektrik gitar için uygun olan kulaklıklar diye link: 9+ Best Headphones for Guitar Amps in JAN 2021 [By Music Experts] | Electric Field içlerinden bana göre düşük ve pahalı diye filtreleyip 2 ürün seçtim uygun fiyatlının linki: SAMSON SR850 Professional Studio Reference Monitor Headphones Dynamic Headset Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor BİRAZ DAHA MALİYETLİNİN LİNKİ: https://www.hepsiburada.com/akg-k24...R7uODZ7bQ94WvkU63_z1DOetzts0ciMgaAiqCEALw_wcB
definite 6 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ahmetkurtkaya demiş ki: ben jbl 100 kullanıyorum ve memnunum fakat bu tür müzik dinlemek için olan kulaklıkların pek uygun olmadığını duydum arkadaşımın bana attığı link vardı elektrik gitar için uygun olan kulaklıklar diye link: 9+ Best Headphones for Guitar Amps in JAN 2021 [By Music Experts] | Electric Field içlerinden bana göre düşük ve pahalı diye filtreleyip 2 ürün seçtim uygun fiyatlının linki: SAMSON SR850 Professional Studio Reference Monitor Headphones Dynamic Headset Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor BİRAZ DAHA MALİYETLİNİN LİNKİ: https://www.hepsiburada.com/akg-k24...R7uODZ7bQ94WvkU63_z1DOetzts0ciMgaAiqCEALw_wcB Hepsini görmek için tıklayın... teşekkür ederim.
ahmetkurtkaya demiş ki: ben jbl 100 kullanıyorum ve memnunum fakat bu tür müzik dinlemek için olan kulaklıkların pek uygun olmadığını duydum arkadaşımın bana attığı link vardı elektrik gitar için uygun olan kulaklıklar diye link: 9+ Best Headphones for Guitar Amps in JAN 2021 [By Music Experts] | Electric Field içlerinden bana göre düşük ve pahalı diye filtreleyip 2 ürün seçtim uygun fiyatlının linki: SAMSON SR850 Professional Studio Reference Monitor Headphones Dynamic Headset Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor BİRAZ DAHA MALİYETLİNİN LİNKİ: https://www.hepsiburada.com/akg-k24...R7uODZ7bQ94WvkU63_z1DOetzts0ciMgaAiqCEALw_wcB Hepsini görmek için tıklayın... teşekkür ederim.
musci 15 Ocak 2021 #4 Selamlar. Bütçenizi belirtmeden yardımcı olmak güç. Ayrıca kulaklığı ne amaçla kullanmayı planladığınız da önemli.
Selamlar. Bütçenizi belirtmeden yardımcı olmak güç. Ayrıca kulaklığı ne amaçla kullanmayı planladığınız da önemli.
definite 15 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 kadiraksoy demiş ki: Selamlar. Bütçenizi belirtmeden yardımcı olmak güç. Ayrıca kulaklığı ne amaçla kullanmayı planladığınız da önemli. Hepsini görmek için tıklayın... bütçem maksimum 400 lira bandına kadar kullanma amacımda gitar çalarken sesini duyabilmek spesifik bir amacım yok şu an 5+1 sistemimden duyuyorum sesi
kadiraksoy demiş ki: Selamlar. Bütçenizi belirtmeden yardımcı olmak güç. Ayrıca kulaklığı ne amaçla kullanmayı planladığınız da önemli. Hepsini görmek için tıklayın... bütçem maksimum 400 lira bandına kadar kullanma amacımda gitar çalarken sesini duyabilmek spesifik bir amacım yok şu an 5+1 sistemimden duyuyorum sesi