bediran
bediran
Herkese selamlar 2 yıllık klasik gitarla rock çalma yolculuğuma elektroyla devam etmeyi planlıyorum ve elimde bütçeme uygun birkaç model var. Ama şöyle bir sorun da var ki geçen sene gördüğüm bir gitsra resmen aşık oldum. Linkini bırakıyorum , alttada diğer bulduğum modeller var. Çalacağım tonları yabancı olarak değil ama yerli olarak “Dedublüman(çoğunlukla Düğün veya Ziyanı Yok tarzı sert tonları), Skapova gibi yeni nesil sert ama arada yumuşak olabilen tonlar. Sizce hangiai mantıklı olur? Beğendiğim mavili sss olduğundab kafamı şok çeldiler zamanında dio gürültü güçsüz manyetik diye ayrıca uzun bir süre de modlamayı düşünmüyorum. Ses kartına bağlayıp appledaki GarageBand uygulaması ile amfi simülasyonları kullanmayı planlıyorum. Eğer kendi beğendiğim gitar iyiyse ve dediğim soundlar alınabilirse almayı planlıyorum yoksa da beni lütfen ikna edin de diğerlerini alayım. Tavsiyelerinize açığım.
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
IBANEZ GRX20W-WH GRX Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRX20W-WH GRX Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Ibanez GRX40-LGY GRX Serisi Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Ibanez GRX40-LGY GRX Serisi Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
IBANEZ GRX40-BKN Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRX40-BKN Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Squier Sonic Stratocaster HSS Akçaağaç Klavye Siyah Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Sonic Stratocaster HSS Akçaağaç Klavye Siyah Elektro Gitar, SQUIER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.