ASRININHO Pazar 18:05 #1 Id core 20 v4 amfimle asio4all ile rocksmith oynamak istiyorum. Blackstar ID:Core 20 v4 amfim ile rocksmith oynayabilir miyim?
Id core 20 v4 amfimle asio4all ile rocksmith oynamak istiyorum. Blackstar ID:Core 20 v4 amfim ile rocksmith oynayabilir miyim?
ASRININHO Pazar 18:09 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sefilmuzisyen demiş ki: Latency yi umursamazsan oynayabilirsin Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler peki hangi oyununu oynamalayım sence rocksmith+ mı 2014 mü
sefilmuzisyen demiş ki: Latency yi umursamazsan oynayabilirsin Hepsini görmek için tıklayın... teşekkürler peki hangi oyununu oynamalayım sence rocksmith+ mı 2014 mü
sefilmuzisyen Pazar 18:10 #4 ASRININHO demiş ki: teşekkürler peki hangi oyununu oynamalayım sence rocksmith+ mı 2014 mü Hepsini görmek için tıklayın... Orasını bilemem. Deneyimlemis olan birinin bilgi vermesi uygun olur
ASRININHO demiş ki: teşekkürler peki hangi oyununu oynamalayım sence rocksmith+ mı 2014 mü Hepsini görmek için tıklayın... Orasını bilemem. Deneyimlemis olan birinin bilgi vermesi uygun olur
ASRININHO Pazar 21:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 sefilmuzisyen demiş ki: Orasını bilemem. Deneyimlemis olan birinin bilgi vermesi uygun olur Hepsini görmek için tıklayın... Oyunu kurdum naaıl bağlanmak istiyorsun diyor Real Tone Cable mi dicem Microphone mu disconnected mi? (Real tone cable deyince bağlı değil diyo zaten)
sefilmuzisyen demiş ki: Orasını bilemem. Deneyimlemis olan birinin bilgi vermesi uygun olur Hepsini görmek için tıklayın... Oyunu kurdum naaıl bağlanmak istiyorsun diyor Real Tone Cable mi dicem Microphone mu disconnected mi? (Real tone cable deyince bağlı değil diyo zaten)
ASRININHO Pazar 21:20 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Youtube'da play rocksmith with audio interface taraı videolar var oradan bakacağım