Blackstar Id Core V2 Telefon bağlantısı

Merhabalar üstadlar , kardeşler.

Elimde blackstar ıd core v2 amfi var. Yapmak istediğim tam olarak şu. Geceleri gitar çalarken kulaklığımı amfiye takıp , bir yandan da telefonu amfiye bağlayıp backtrack açıp onun üstüne çalmak. Ve her ikisini de kulaklık üzerinden duymak.

Yapabilir miyim ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Yapabilirsiniz. Kulaklığı aux kablosu ile amfinin outputuna takacaksınız. Amfinin inputuna da telefonu kablo ile bağlayacaksınız. Ancak amfinin backing track açacağınız input girişi biraz farklı. Adını tam bilmiyorum ama sıradan auxtan biraz farklı. İnternetten bakabilirsiniz.

Yapabilirsiniz. Kulaklığı aux kablosu ile amfinin outputuna takacaksınız. Amfinin inputuna da telefonu kablo ile bağlayacaksınız. Ancak amfinin backing track açacağınız input girişi biraz farklı. Adını tam bilmiyorum ama sıradan auxtan biraz farklı. İnternetten bakabilirsiniz.
Ttrs denilen kablodan bahsediyorsunuz de mi hocam ?

Sorunu bir arkadaşımdan aux to type c kablo ödünç alarak denedim ; ve hallettim. Aux yani normal 3,5 trs kablo ile telefonu bağlayarak ses alınabiliyor. Kulaklık girişi de ayrı zaten bu şekilde backing track yaptırabiliyorum. Herkese teşekkürler

Geri