Blackstar ve Boss amfi kararsızlığı

Herkese merhaba, elektroya geçeceğimden dolayı amfi alacağım, bütçem doğrultusunda 2.el amfilere bakıyorum

Boss katana mk2 50w ve Blackstar silverline standart arasında çok fazla kaldım

16-17 bandında silverline amfi buldum durumu temiz görünüyor

Boss katana ise 10-12 bandında ve jak girişi temassızlık yapıyormuş

Ağırlıklı olarak Metal (thrash,heavy) ve hardrock çalmak istiyorum

Hangi amfiyi tercih etmem daha mantıklı olur?
Chuggy,sert ve hacimli tonları seviyorum

@solitude71 adlı arkadaş bu konularda bilgili görünüyor her iki amfiyi de denemiş, yardımcı olursan sevinirim

Herkese merhaba, elektroya geçeceğimden dolayı amfi alacağım, bütçem doğrultusunda 2.el amfilere bakıyorum

Boss katana mk2 50w ve Blackstar silverline standart arasında çok fazla kaldım

16-17 bandında silverline amfi buldum durumu temiz görünüyor

Boss katana ise 10-12 bandında ve jak girişi temassızlık yapıyormuş

Ağırlıklı olarak Metal (thrash,heavy) ve hardrock çalmak istiyorum

Hangi amfiyi tercih etmem daha mantıklı olur?
Chuggy,sert ve hacimli tonları seviyorum

@solitude71 adlı arkadaş bu konularda bilgili görünüyor her iki amfiyi de denemiş, yardımcı olursan sevinirim
Ek olarak bildiğim kadariyla silverline amfi modellemeleri daha naturel ve iyi tonları varmış ama boss katana kadar sert ve keskin değilmiş, distortion pedalı ile silverline almak mantikli olur mu?

iki amfi için de başlık açıp çarşaf çarşaf yorum yazdım zaten forumda... aratabilirsin

sert ton için doğru ayarlarla ikisi de işini görür... silverline pedalsız da olur

iki amfi için de başlık açıp çarşaf çarşaf yorum yazdım zaten forumda... aratabilirsin

sert ton için doğru ayarlarla ikisi de işini görür... silverline pedalsız da olur
Hocam zaten bahsettiginiz yazilara baktim istedigim bilgiyi edinemedim, hangisinin daha sert agresif tonlarinin oldugunu soruyorum,ikisinde de metal yapilacagini biliyorum

Son düzenleme:

Geri