K Keomer 11 Ekim 2025 #1 Ankara blues çalcak birileri var mıdır? Basçıyım ve her türlü blues çalmaya açığım. Keyfiyen olabilir sonra belki sahne vs.
Ankara blues çalcak birileri var mıdır? Basçıyım ve her türlü blues çalmaya açığım. Keyfiyen olabilir sonra belki sahne vs.
K Keomer 13 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bahrazbey demiş ki: Blues çalarım ortalama seviyede Hepsini görmek için tıklayın... Gitar mı bateri mi dostum
bahrazbey demiş ki: Blues çalarım ortalama seviyede Hepsini görmek için tıklayın... Gitar mı bateri mi dostum
B bhrz bahrazbey 16 Ekim 2025 #4 Keomer demiş ki: Gitar mı bateri mi dostum Hepsini görmek için tıklayın... Gitar
pleia 17 Ekim 2025 #5 Keomer demiş ki: Ankara blues çalcak birileri var mıdır? Basçıyım ve her türlü blues çalmaya açığım. Keyfiyen olabilir sonra belki sahne vs. Hepsini görmek için tıklayın... Vokal için yazabilirsiniz @melyhus
Keomer demiş ki: Ankara blues çalcak birileri var mıdır? Basçıyım ve her türlü blues çalmaya açığım. Keyfiyen olabilir sonra belki sahne vs. Hepsini görmek için tıklayın... Vokal için yazabilirsiniz @melyhus
emjuan 22 Ekim 2025 #6 Keomer demiş ki: Ankara blues çalcak birileri var mıdır? Basçıyım ve her türlü blues çalmaya açığım. Keyfiyen olabilir sonra belki sahne vs. Hepsini görmek için tıklayın... Saksafon olur mu?
Keomer demiş ki: Ankara blues çalcak birileri var mıdır? Basçıyım ve her türlü blues çalmaya açığım. Keyfiyen olabilir sonra belki sahne vs. Hepsini görmek için tıklayın... Saksafon olur mu?