Arkadaşlar merhaba, normalde klasik ve akustik gitar çalıyorum ama yavaştan elektro gitar dünyasına da girmeye başladım. Serüvene başlamama babadan kalma bir fender squier ve marshall amfi sebep oldu. Müzik Öğretmeniyim ve çalıştığım okulda orkestra kurup çocuklarla beraber açık havada mini konserler veriyoruz. Marshall amfiyi elimdeki gitarla kullandım hacim güzel ama tonlar yetersiz geldi, ipin ucunu kaçırmadan biraz işi büyütmek istiyorum ve prosesör arayışına girdim(tek tek analog pedal işini beceremem, o yorucu geliyor) boss gx-10 ve boss me-90 gözüme çarptı. Onlara bakarken katana amfileri de gördüm ve aklımda şöyle bir soru daha doğrusu eşleştirmeler oluştu;
Marshall Valvestate 8080 + Prosesör
Boss Katana 100 Gen3 + Switch Pedal
şimdi pedal ile amfi arasında 10.000tl gibi bi fiyat farkı var ve amfide anladığım kadarıyla prosesördeki tonlar var, bu fiyat farkıyla elimde fazladan bir amfi olmuş olacak ve duruma göre sahnede ikinci gitara monitör olarak kullanabilme imkanı doğuyor. tabii marshall yine pedalsız kalıyor ve katanadan alacağım efektli sound ile prosesörlü marshall arasında nasıl bir sound farkı vardır bilemedim, ama aradaki fiyat farkı kısmen gözüme az geldiği için amfi mi alsam yoksa prosesörlü marshallın sesi katanadan çok daha iyi olur harcamayayım mı bilemedim.
amfi bu;
Marshall Valvestate 8080 + Prosesör
Boss Katana 100 Gen3 + Switch Pedal
şimdi pedal ile amfi arasında 10.000tl gibi bi fiyat farkı var ve amfide anladığım kadarıyla prosesördeki tonlar var, bu fiyat farkıyla elimde fazladan bir amfi olmuş olacak ve duruma göre sahnede ikinci gitara monitör olarak kullanabilme imkanı doğuyor. tabii marshall yine pedalsız kalıyor ve katanadan alacağım efektli sound ile prosesörlü marshall arasında nasıl bir sound farkı vardır bilemedim, ama aradaki fiyat farkı kısmen gözüme az geldiği için amfi mi alsam yoksa prosesörlü marshallın sesi katanadan çok daha iyi olur harcamayayım mı bilemedim.
amfi bu;