Boss katana 50mk2 İle Reaper FX sorunu (yardım)

poyzn

frost
Arkadaşlar merhaba Boss katana 50 mk2 kullanıcısıyım.Reaper ile pluginsleri Fx'ten kullanmak istediğimde amfi den ses gelmiyor.Boss katana nın kendi ses kartı var.Reaper ses kartı olarak görüyor.Fx'ler Vst'ler açılıyor pluginslerde ses varmış gibi geliyor desibel yükseliyor.Ama kullandığım açık olan bu tonları amfiden duyamıyorum.Sadece amfinin kendi stok sesleri çalmaya devam ediyor.Harici ses kartı mı almalıyım? Harici ses kartı almalıysam bu bağlantıları nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Hakan Baysal izledim çok teşekkürler lakin videoda sanki önce kayıt alıp sonradan miksliyor diye anladım.Ben vstleri prosesör gibi kullanmak istiyorum.Kayıt almadan kullanarak katanadan sesleri duymak istiyorum.Videoda kayıt alıp sonradan vstleri açıp sesleri değiştiriyor.Ben guitar rig veya amplitube gibi uygulamaları açtığımda da katanadan ses alamıyorum sadece stok sesler geliyor.

İşlenmiş sesi Boss katanadan duyamazsin. Harici ses kartını Poweramp in/ Return girişine bağlayıp preampı bypass etmen gerekir. Pc'ye bağlı kulaklık veya hoparlörden duyabilirsin

Son düzenleme:
@Blacdemise power amp/in return girişi var ama neyi nereye bağlayacağım anlamadım.Ses kartım olsada mı amfiden o sesleri alamam.k.bakmayın biraz yeniyim bu donanım ve yazılımda kafam karıştı biraz.

@Blacdemise yani monitör olmadan vstleri çalıştırıp duyamazsın diyorsunuz galiba.bana kalan seçenek prosesör alıp amfiye bağlamak kalıyor sanırım yada amfiyi satıp monitör almak gerekiyor.Doğru mu anladım? pluginsleri pcden amfiye geçiremiyoruz yani.

@Hakan Baysal izledim çok teşekkürler lakin videoda sanki önce kayıt alıp sonradan miksliyor diye anladım.Ben vstleri prosesör gibi kullanmak istiyorum.Kayıt almadan kullanarak katanadan sesleri duymak istiyorum.Videoda kayıt alıp sonradan vstleri açıp sesleri değiştiriyor.Ben guitar rig veya amplitube gibi uygulamaları açtığımda da katanadan ses alamıyorum sadece stok sesler geliyor.
Katana'daki ses kartı özelliği aletle kayıt yapılabilinmesi içi o zaman. Vst için ses kartı gerekebilir.

Katana'da sadece power amp in dışarıdan prosesör bağlandığında frfr vari ses vermesi için.

Son düzenleme:

Geri