Boss metal zone az gain

Merhabalar. 80 watt solid state bir amfim var. Metal zoneu fx looptan bağladığım zaman gaini maksimuma alsam bile chuglamıyor. Lambalı bir amfiye geçsem gain artar mı? Aşağıdaki videoda gaini yarıda bile çalsa benim aldığım gainin 2 katını alıyor.

Karrrrrdeşim adam o pedalı 12381283 tane lambası olan 100 bin dolarllık amfiye takıp, üstüne booster koyup, 157 numara tellerle, kalın penayla, bilmem kaç tam ses düşürülmüş akortlu, 12030123021 dolarlık gitarla alıyor. Üstüne köpek gibi sağlam bir sağ el tuşesi var, ton ayarlama becerisi var, her şeyi deneye yanıla öğrenmiş adam.
Bu faktörleri es geçmek istersen eğer high gain sınıfına giren bir lambalı amfi alırsan ton daha sertmiş gibi gelebilir, daha geniş ve derinlikli gelir en azından. Sertlik aynı zamanda eq ile de alakalı. 2 tanecik lambası olan blackstar'dan bile köpek gibi distortion alabiliyorum. Neredeyse hiç booster bile bağlamama gerek kalmıyor. Evde yaşıyorsan ve sesi çok fazla açma şansın yoksa imzamdaki amfiyi önerebilirim. 3 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Ses ve para sıkıntın yoksa daha sağlam şeyler de alabilirsin tabi.
Gaini maksimuma almamayı öğrendiğinde nasıl sert ton alacağını da öğreneceksin.

Ola'nın ne kullandığının hiç önemi ve alakası yok .... soruda adı geçen amfi nedir, eq ayarları ve kanal, hain ayarları nedir, pedal nasıl ayarlanmış... arabaya bindim ses geliyor, bozuk mu gibi bir soru olmuş.

Ola'nın ne kullandığının hiç önemi ve alakası yok .... soruda adı geçen amfi nedir, eq ayarları ve kanal, hain ayarları nedir, pedal nasıl ayarlanmış... arabaya bindim ses geliyor, bozuk mu gibi bir soru olmuş.
Amfi Hughes Kettner Attax 80 bağlantı şekli gitar>metal zone>fx return Gain ayarları high saat 12 low 13 middle 13 mid freq 12 gain saat 3 level saat 3

gitar....pedal....return nasıl oluyor, send yapan ne ki return olsun
pedalı zaten input’a neden girmiyorsun?

Metal Zone distortion pedalı adı altında ama outputu çok yüksek, o nedenle çoğu amfinin inputunda kompresyon yaratıyor bu da kutu gibi bir tona sebep oluyor ama doğrudan bir preamp gibi kullanıldığında aşırı yüksek outputu, kabul edilebilir bir karaktere sahip oluyor alet hocam. MZ özelinde bir hareket.

Kabin onemli maalesef. Konstruksiyonundan, hoparlorune, gucunden, direncine, baffle'a onden ki arkadan mi takildigina gore bile degiskenlik gosteriyor. Metalci birinin kendine yapmasi gereken ilk yatirim Recto kabin. 112 212 412 fark etmeksizin bibtanesini bulundurmaniz gerekli.

Geri