OD-20 kullanıyorum. Daha önce bu soru çok soruldu, eski yazdığım başlıklardan birini buldum buraya kopyalıyorum:
...görüşlerimi saıralıyım:
1) ton yelpazesi çok geniş. sadece sert tonlar vermez, blues, jazz, nu-metal ne istersen onu yapabieceğin tonu almanı sağlıyor
2)aslında bir preamp, konserde doğrudan mixere girdik ve hiç sorun çıkarmadı. çok da güzel tonlar aldık.
3)analog değil, digital. bu yüzden asla analog pedal tadını beklememeli. ama distortion(özellikle mt-2) tonları daha gerçekçi. tubescremaer ve fuzz tonları fena değil.
4)hafıza özelliği var. ayarladığın tonları kaydedip istediğin sırada kullanabiliyorsun.
5)amfin için footswitch olarak kullanabiliyorsun.
6)kulaklık çıkışı var.
7)pil ile kullanman çok zor. 9 voltluk pil ile değil normal kalem pil takılıyor ve su gibi harcıyor pilleri vala.
8: üzerinde 'heavy octave' var. 7 telli simülasyonu için deniyor ama başarılı değil. bunu daha çok fuzz elde etmek için kullanabilirsin.
9)aslında ekolayzer gibi tonları da ayarlayabilirsin. hatta clean tonunu da ayarlarsın. bunun için drive düğmesini 'sıfır' yapıp diğer ton düğmeleriyle oynama yaparsın.
10) sesleri boss'un kendi modelleme sistemi olan COSM ile sağlıyor. COSM, GT-6 veya GT-8 gibi prosesörlerde de kullandığı sistem.
Sonuç: uygun fiyata güzel, çok yönlü, kullanışlı bir alet istiyorsan al. ama ilerledikçe tonlar seni tatmin etmemeye başlıyor. ben değiştirmek için fırsat kolluyorum.
Stratman der ki: 'digital sucks!'. bence de. en iyi için analog almalı.