martin_06 demiş ki:12-13 tane şarkı çalınır diye tahmin ediyorum 🙂
erginnn demiş ki:martin_06 demiş ki:12-13 tane şarkı çalınır diye tahmin ediyorum 🙂
Do - re - mi - fa - sol - la - si 'den başka akor varsa bildiğin ki benim yok , dünya üzerindeki tüm şarkıları çalabilirsin sanırım 😆 8O :idea: :?:
PeeeDeee demiş ki:erginnn demiş ki:martin_06 demiş ki:12-13 tane şarkı çalınır diye tahmin ediyorum 🙂
Do - re - mi - fa - sol - la - si 'den başka akor varsa bildiğin ki benim yok , dünya üzerindeki tüm şarkıları çalabilirsin sanırım 😆 8O :idea: :?:
Do - re - mi - fa - sol - la - si notadır akor değil. 🙂
erginnn demiş ki:PeeeDeee demiş ki:erginnn demiş ki:martin_06 demiş ki:12-13 tane şarkı çalınır diye tahmin ediyorum 🙂
Do - re - mi - fa - sol - la - si notadır akor değil. 🙂
Gerçekten akor değilmi onlar ? :?: 8O
wboard demiş ki:abi sonçta o akorlarn içinde o notalar geçiyormu ewet geçiyor yani akorlar notalarn birleşiminden oluşuyor.onlarn genel adına nota denir. sn aslnda akor değil nota basıyorsun akor sdce basitleştirilmiş ismi😉 adam la minörün içindeki akorları saymak yerine ona am demiş işte kısa ismi.yani sonç olarak nota😉 müzikte herşey notadan oluşuyor
edizkralll demiş ki:şöyle bir baktım da çok amaçsız bir başlık olmuş 😀 hatta tabloya bakınca benim bile çat diye adını söyleyemeyeceğim akorlar var tabloda oturup böyle ezbere çalışma eğitmenden ders almaya çalış ya da aşama aşama git, önce gitara hükmedebilmeyi öğren, inan 3 tane akorla da inanılmaz sayıda şarkıyı çalabilirsin, şarkı çalmak değil önemli olan, gitar çalmak.