Epiphone Lynyrd Skynyrd 30th Anniversary Les Paul gitarlar hakkında bilgi sahibi olan var mı ? İki ürün de epiphone lynyrd skynyrd 30th anniversary les paul gold top olarak geçiyor ama aralarında farklılıklar mevcut. Videoda paylaşım yapan 1 numaralı gitar tarzında olan sahip ve gitar koleksiyoncusu gibi bir sayfa ve sahte bir gitarı paylaşacağını zannetmiyorum ama genelde 2 numaralı ürün videoları çıkıyor karşıma o yüzden şüpheye düştüm. Sizce ikisi de orjinal olabilir mi ?
Benim dikkatimi çeken farklılıkları da size söyleyeyim ve düşüncüleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
-Akor burguları 1 numarada grover burgu 2 numarada Epiphone deluxe burgu olması lazım.
-Lynyrd skynyrd yazı punto kalınlık farkı
-Headstock "Made in Korea" yazı şekli
1)
reverb.com
2)
reverb.com
Benim dikkatimi çeken farklılıkları da size söyleyeyim ve düşüncüleriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
-Akor burguları 1 numarada grover burgu 2 numarada Epiphone deluxe burgu olması lazım.
-Lynyrd skynyrd yazı punto kalınlık farkı
-Headstock "Made in Korea" yazı şekli
1)
DEMO VIDEO! Epiphone Lynyrd Skynyrd 30th Anniversary Les Paul 2003 - Metallic Gold | Reverb
Reverb has asked to make a second shop with a reverb account matching my current location as im away from home teaching. My original UK reverb shop has over 200+ 5-star reviews. these can be seen using the link In my shop description. There is another link in that shop description directing to ba...
2)
Epiphone Les Lynyrd Skynyrd Paul Standard 30th Anniversary 2003 - Gold Top | Reverb
Rare Epiphone Les Paul Standard Lynyrd Skynyrd 30th AnniversaryExcellent état Vendue avec un hard case .Plus de photos et renseignements su demande.