I instant7171 11 Aralık 2022 #1 merhabalar elime bir gitar geçti markasını tam okuyamadıgım için araştırma yapamadım bu gitarın markası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ? Modifiye edilmeye değer mi karar veremedim.
merhabalar elime bir gitar geçti markasını tam okuyamadıgım için araştırma yapamadım bu gitarın markası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ? Modifiye edilmeye değer mi karar veremedim.
Dio 22 Aralık 2022 #2 Merhaba bende ayni marka bir gitar buldum ayni sorunu yasiyoruz 😀 bir haber alirsan bana yazar misin?
Merhaba bende ayni marka bir gitar buldum ayni sorunu yasiyoruz 😀 bir haber alirsan bana yazar misin?
fatboy 30 Aralık 2022 #3 marka fux muhtemelen, ama yerel ucuz üretim bişey gibi duruyor modifiye etmeye değmez
I instant7171 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 fatboy demiş ki: marka fux muhtemelen, ama yerel ucuz üretim bişey gibi duruyor modifiye etmeye değmez Hepsini görmek için tıklayın... Gitarı yurtdışından almıştık hocam
fatboy demiş ki: marka fux muhtemelen, ama yerel ucuz üretim bişey gibi duruyor modifiye etmeye değmez Hepsini görmek için tıklayın... Gitarı yurtdışından almıştık hocam