Bu hasar kozmetik mi yoksa gitarda sıkıntı çıkartır mı?

bkerdo

bkerdo
Abimin elektro gitarı bana kaldı 3-4 senedir çalmıyordu dün elime aldım ve öğrenmeye çalışıyorum, manyetiğimin sol üstünde böyle plastik erimesi gibi bir şey farkettim dün fark etmemiştim ben yapmış olabilir miyim diye de düşündüm schecter blackjack atx. Bu hasar neden oluşmuş olabilir ve bir sıkıntı yaratır mı?
IMG_1291.webp

Allah herkese böyle abi nasip etsin 😆 Ayrıca sanki üzerine bir şey yapışmış gibi duruyor bi tırnağınızla deneyin belki mum falandır
Kazıdım da tam öyle bir şey değil bildiğin eriyik bence, kapak mıdır bu? Daha dün elektro gitarları falan araştırmaya başladım udemyden de Deniz Sayman’ın eğitimini aldım öğrenmeye çalışıyorum tavsiyen var mı elekro gitar öğrenmek için? Klasik gitar geçmişim var.

bu gitar yanmış kardeşim manyetik falan ölmüş sen bunu bana kelepir fiyata sat 😀
Hocam valla gitar öğrenmek istiyorum isterse osuruk sesi çıkartsın bu gitarla öğreneceğim 😀 amfiye bağlayınca sesler normal tel baya kötü farkındayım yardımcı olabileceğiniz gitar hakkında da nasıl öğrenmem gerek diye de varsa yardımcı olabileceğiniz bir şey çok yardımı dokunur teşekkürler.

Geri