BrianDavis99 6 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar merhaba elimde lespaul100 var.20 gün önce aliexpress'ten resimdeki parçaları sipariş ettim sese kötü anlamda etki edicek birşeyler varmı acaba?
Arkadaşlar merhaba elimde lespaul100 var.20 gün önce aliexpress'ten resimdeki parçaları sipariş ettim sese kötü anlamda etki edicek birşeyler varmı acaba?
BrianDavis99 6 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Barky demiş ki: Bridge, pickup coverları ve nut etki edebilir. Hepsini görmek için tıklayın... peki çok aşırı farkedermi amfi olarak Line 6 Spider IV 15 ve guitar rig 5 kullanıyorum.
Barky demiş ki: Bridge, pickup coverları ve nut etki edebilir. Hepsini görmek için tıklayın... peki çok aşırı farkedermi amfi olarak Line 6 Spider IV 15 ve guitar rig 5 kullanıyorum.
Wraith 6 Eylül 2019 #5 BrianDavis99 demiş ki: peki çok aşırı farkedermi amfi olarak Line 6 Spider IV 15 ve guitar rig 5 kullanıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Bridge ve nut hakkında yorum yapamam ama pickup coverları sesi biraz daha sıcaklaştırır.
BrianDavis99 demiş ki: peki çok aşırı farkedermi amfi olarak Line 6 Spider IV 15 ve guitar rig 5 kullanıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Bridge ve nut hakkında yorum yapamam ama pickup coverları sesi biraz daha sıcaklaştırır.