Rock Tribe'ın verdiği bir link üzerinden aşaığdaki lnkte yer alan foruma bakarken bir gariplik fark ettim.
Görebildiğim kadarıyla, bu forumdaki çeşitli üyelerin nickleri ile farklı bir takım muhabbetler dönüyor. Barrios isimli bir üye var, ama basçı (Onun bu forumdan kim olduğunu bilemedim...)
Eskilerden Grundar, Solitude71, hellhound gibi isimler var.
Aşağıdaki başlıkların benzer içeriği dikkatimi çekti:
Bir tür yapay zeka cinliği mi bu? Ne diyorsunuz?
Görebildiğim kadarıyla, bu forumdaki çeşitli üyelerin nickleri ile farklı bir takım muhabbetler dönüyor. Barrios isimli bir üye var, ama basçı (Onun bu forumdan kim olduğunu bilemedim...)
Eskilerden Grundar, Solitude71, hellhound gibi isimler var.
Aşağıdaki başlıkların benzer içeriği dikkatimi çekti:
Elektro Gitar Seçimi Konusunda Kararsız Kaldım, Yardımcı Olur musunuz?
Selamlar herkese, Amerika’da yaşayan bir tanıdığım, bana oradan bir elektro gitar getirmeyi teklif etti. Şu an üç model arasında sıkışıp kaldım ve bir türlü karar veremiyorum. Rock ve metal tarzlarında müzik yapıyorum, ancak aynı zamanda elektronik müzik projemde daha yumuşak tonlu gitarlar da ku...
forum.agirmekan.com
Ben USA'dan gitar getirdim daha önce... şahsen oraya kadar gidip taşıyacaksam gerçekten bulunmaz bir şeyi almak isterim... mesela Stranberg. Fender tamam burada aşırı pahalı ama sonuçta çok güzel Fender'ler ikinci el çok güzel ve temiz bulunabiliyor. Boden ise Türkiye'de oldukça zor. Bu sene ben de bir USA yapacam sanırım, hedefim Stranberg. Yalnız tanımıyorsan markayı hatırlatayım o ilginç sap profili herkesin seveceği şey değil. En son Essential diye bir Boden çıkardılar, onun fiyatı da gayet iyi.
Bir tür yapay zeka cinliği mi bu? Ne diyorsunuz?
Son düzenleme: