A ahmet1802 31 Mayıs 2023 #1 bursada rammstein tribute grubu ritim gitaristim 2,5-3 yıldır elektro gitar çalıyorum eğlencesine boş zamanlarımızda kafa dağıtmalık bir grup kurmak istiyorum.
bursada rammstein tribute grubu ritim gitaristim 2,5-3 yıldır elektro gitar çalıyorum eğlencesine boş zamanlarımızda kafa dağıtmalık bir grup kurmak istiyorum.
rammel 13 Nisan 2024 #4 ExpraVix demiş ki: instagramdan yazar mısın? @tegorijinal Hepsini görmek için tıklayın... Instagram dan ekledim seni ama mesaj atamıyorum. Telefon numaranı yollayabilir misin
ExpraVix demiş ki: instagramdan yazar mısın? @tegorijinal Hepsini görmek için tıklayın... Instagram dan ekledim seni ama mesaj atamıyorum. Telefon numaranı yollayabilir misin
E ExpraVix 15 Nisan 2024 #5 rammel demiş ki: Instagram dan ekledim seni ama mesaj atamıyorum. Telefon numaranı yollayabilir misin Hepsini görmek için tıklayın... sen yazsana instagramını
rammel demiş ki: Instagram dan ekledim seni ama mesaj atamıyorum. Telefon numaranı yollayabilir misin Hepsini görmek için tıklayın... sen yazsana instagramını
rammel 21 Nisan 2024 #6 ExpraVix demiş ki: sen yazsana instagramını Hepsini görmek için tıklayın... ihsan_arda16