Aliexpress'ten uygun fiyatlı bir güç kaynağı alayım dedim en çok tercih edilen ürün bu diye aldım ama biri hariç tüm girişlerin 100ma olduğuna dikkat etmemişim. Bendeki 3 pedal 100 ma üzeri. 230 ma olan var onu 500ma girişe taktım ama diğer 120 ma olanları mecbur 100'lük girişlere taktım, sorunsuz çalıştı şimdiye kadar herhangi bir problem olmadı ama yine de içim rahat etmiyor. Bu ciddi bir sorun yaratır mı?
Bir kaç yerde daha sordum kullananlar hiçbir sorun yaşamadığını söylüyor. Biri de bu aletin ayrı ayrı izole olmadığı için toplam 1200ma değerini geçmediği sürece sorun çıkarmayacağını, pedalları sorunsuz besleyeceğini söyledi ama emin olamadım. Çünkü aynı markanın cp-04 diye başka bir modeli var. Mesela ona 4 tane 100ma, 3 tane 300ma 1 tane 500ma giriş koymuşlar. Sazan gibi atlamayıp onu alsaymışım keşke.

Bir kaç yerde daha sordum kullananlar hiçbir sorun yaşamadığını söylüyor. Biri de bu aletin ayrı ayrı izole olmadığı için toplam 1200ma değerini geçmediği sürece sorun çıkarmayacağını, pedalları sorunsuz besleyeceğini söyledi ama emin olamadım. Çünkü aynı markanın cp-04 diye başka bir modeli var. Mesela ona 4 tane 100ma, 3 tane 300ma 1 tane 500ma giriş koymuşlar. Sazan gibi atlamayıp onu alsaymışım keşke.