https://www.letgo.com/tr-tr/i/charvel-desolation-ds3_2684fd1c-b13d-4e1d-9b01-760dd7bbc01d
Bu ikinci elden satis yapan abimiz guzel bir gitar satiyor "bence". Charvel elektro gitarlari hakkinda pek bilgim yok. Satici cevremde oturuyor ve letgo uzerinden konustum halen satilik dedi. 🙂 Su an 4k civarina yakin nakitim var, zorlayip alasim var. Sansimi denemeli miyim? Bu arada elekto gitarin modeli dogru mu emin degilim, hicbir fikrim yok gitar hakkinda.
Ankara cevresinde 2400 TL'ye satan var...
Farkli modeller mi bilemiyorum, sizce?
Dis gorunusu ile ap ayni bu gitar ile, acaba satici gitar modelini dogru bilmiyor mu?
Bu ikinci elden satis yapan abimiz guzel bir gitar satiyor "bence". Charvel elektro gitarlari hakkinda pek bilgim yok. Satici cevremde oturuyor ve letgo uzerinden konustum halen satilik dedi. 🙂 Su an 4k civarina yakin nakitim var, zorlayip alasim var. Sansimi denemeli miyim? Bu arada elekto gitarin modeli dogru mu emin degilim, hicbir fikrim yok gitar hakkinda.
Ankara cevresinde 2400 TL'ye satan var...
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
www.letgo.com
Farkli modeller mi bilemiyorum, sizce?
Dis gorunusu ile ap ayni bu gitar ile, acaba satici gitar modelini dogru bilmiyor mu?
Charvel Desolation DS1 Pro Stock Electric Guitar
Get the guaranteed best price on Solid Body Electric Guitars like the Charvel Desolation DS1 Pro Stock Electric Guitar at Musician's Friend. Get a low price and free shipping on thousands of items.
www.musiciansfriend.com
Son düzenleme: