Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiçbir şey olmaz 3 yıldır o fakültede okuyorum daha başıma laf atılma olayı bile gelmedi. Hatta bizzat tanıdığım o görüşten insanlar da var ve aramızda da herhangi bir sorun yok. Kendimi tanıtmam gerekirse uzun saçlı abuk sakallı biriyim işte. gbanes374 de söz konusu fakültede de okumaktadır, düşündüğünüz gibi olsaydı çoktan dayak yerdi 🙂
Gönül rahatlığıyla gelin eğlenin. Bir sürü metal grubu da var ayrıca...
Buna açıklamayı Caner'in yapmasını beklerdim ama interneti yok şu an kendisinin.
Eğlenceli metal şarkıları çalıyoruz, hoplayıp zıplanacak şeyler.
Onur da bizimle sahneye çıkarsa kendisi göbeğini açacaktır sanırım, stüdyoda bize göbeğini açıyordu bol bol çok hoşumuza gitti.
Bu arada Gazi - Mimarlık'ta olay çıktığına ben de hiç denk gelmedim. Zaten KaraLeke sahnedeyken okulda olay çıkmadıysa önümüzdeki 50 sene de olay çıkmaz orada.
Bu arada Gazi - Mimarlık'ta olay çıktığına ben de hiç denk gelmedim. Zaten KaraLeke sahnedeyken okulda olay çıkmadıysa önümüzdeki 50 sene de olay çıkmaz orada.