Satılık Cort G290 2004 Kore |Emg81-sa-sa|Kilitli Burgu |Fender Takaslı|

Takasa
Açık
Fiyat
32000
Para Birimi
TL
Merhabalar. Gitar fiyatının çok üstünde bir kaliteye sahip çaldığınızda anlayacaksınız. Sap kısmında fender, esp vs. yazsa 2-3 katı fiyata satılırdı. Ben yeni gitar almak için satıyorum.
  • Cort G290 – 2004 Kore üretimi olup genel durumu çok temizdir. Herhangi bir arızası, elektronik problemi veya çalım kusuru yoktur. Teller yenidir ve gitar çalmaya hazır durumdadır.

• Sap, entonasyon vb. ayarları yapılıdır.

• Tremolo kolu ve yedek yay mevcuttur. Wilkinson ezlock burgular ve wilkinson vs50 köprüsü kalitelidir akort kaçırmaz.

• Emg81-emg sa -emg sa manyetiklere sahiptir. Push pull özelliği ile köprüdeki humbucker single olur böylece ton aralığı fazlaca genişler. Sırf manyetiklerin piyasa fiyatı 13 bin tl civarındadır.

• Şu an bazı üst seviye gitarlarda bulunan birds-eye maple sapa sahiptir. Fotoğraflarda görüldüğü üzere gövdede alevli akçaağaç kaplama var.
Yüklediğim videoda direkt bilgisayara bağladım fikir edinebilirsiniz.

Takas sadece 3 single Fender meksika ya da usa+para şeklinde düşünüyorum. Başka bir şey teklif etmeyiniz.

 Özellikler

Pickup selector controls 1 coil tap switch, 5-way selector switch
Electronics
Pickups brand and model EMG 89 pickup(s), EMG SA pickup(s),
Pickups configuration 2 single coil pickups and 1 humbucker pickup
General
Finish colors brown finish, red finish
Finish effects sunburst finish
Made in Korea
Number of strings 6 strings
Scale length 25.5 inches scale-length
Body
Body material swamp ash body
Body shape features carved top
Body style Stratocaster style
Body top material quilted maple body top
Fretboard
Fingerboard material rosewood fingerboard
Neck
Neck joint bolt on neck
Neck material birds-eye maple neck
Number of frets 22 fret
Hardware
Tuners Wilkinson ez lock tuners
Bridge Wilkinson vs50

IMG_7645.webp IMG_7647.webp IMG_7648.webp IMG_7646.webp IMG_7649.webp IMG_7650.webp IMG_7652.webp IMG_7651.webp IMG_7654.webp IMG_7653.webp IMG_7656(1).webp

Dosyalar

• IMG_7659.MOV
    109.2 MB

Geri