cort x100 vs sst57,sst62 vs squier mm strat sizce hangisi 0 alacagım 2.el demeyin lütfen çünkü gitar hakkında bilgim 0 dır kazıklanmak istemiyorum :/(çalacagım türler genelde rock,pop bazen metallica)
hocam vasattan kastınız nedir ne gibi sıkıntıları vardır acaba en çok buna ısındımdailla sıfır alacaksan sx sst 57 veya 62 alabilirsin, cort x100 vasat bir gitar.
Sst62 çalmıştim fiyatına göre gerçekten hoş bir gitar ama ağır bi gitar oda ağacından kaynakli ayrıca gövdesi hsh olarak oyuk istediğiniz gibi modifye edebilirsiniz 🙂cort x100 vs sst57,sst62 vs squier mm strat sizce hangisi 0 alacagım 2.el demeyin lütfen çünkü gitar hakkında bilgim 0 dır kazıklanmak istemiyorum :/(çalacagım türler genelde rock,pop bazen metallica)
peki birşey soracagım neden cort değil cok merak ettim deSaydiklariniz icerisinde sx almaniz daha iyi. Luthier tarafindan tel yuksekligi vb. gibi ayarlarida yaptirin. Ilerde ufak tefek modifikasyonda yapabilirsiniz.
x1 veya x2 olsaydı cort diyebilirdim, ama cort x100 parasını hak etmeyen bir gitar.peki birşey soracagım neden cort değil cok merak ettim de
Gitar çalmaya yeni başlayacağım. Rock ve Metal dinlediğim için çift humbuckerlı bir gitar alacağım bütçe olarak 2000 altı. Cort x100'ün nesi kötü ya onu alacağım ki 1400 TL gayet uygun ya Jackson JS-11(1830 TL) ya da Schecter BANSHEE-6 SGR (2350 TL). Açıkçası Schecter biraz pahalı geliyor ilk gitar için. Bir de amfi olarak ne önerirsiniz Blackstar ID core 10 v2 tükenmiş durumda hiçbir yerde yok.x1 veya x2 olsaydı cort diyebilirdim, ama cort x100 parasını hak etmeyen bir gitar.
Cort Cm15r veya Nux mighty serisi de bakabilirsin amfi olarak. Gitar olarakta dediğin Schecter veya Jackson uygundurGitar çalmaya yeni başlayacağım. Rock ve Metal dinlediğim için çift humbuckerlı bir gitar alacağım bütçe olarak 2000 altı. Cort x100'ün nesi kötü ya onu alacağım ki 1400 TL gayet uygun ya Jackson JS-11(1830 TL) ya da Schecter BANSHEE-6 SGR (2350 TL). Açıkçası Schecter biraz pahalı geliyor ilk gitar için. Bir de amfi olarak ne önerirsiniz Blackstar ID core 10 v2 tükenmiş durumda hiçbir yerde yok.
nux mighty 20bt almayı düşünüyordum ama maalesef stoklarda yok. Başka hangi amfiyi önerirsinizCort Cm15r veya Nux mighty serisi de bakabilirsin amfi olarak. Gitar olarakta dediğin Schecter veya Jackson uygundur
Hangi siteden bakıyorsun bilmiyorum ama iki amfide stoklarda.nux mighty 20bt almayı düşünüyordum ama maalesef stoklarda yok. Başka hangi amfiyi önerirsiniz
link atabilir misinHangi siteden bakıyorsun bilmiyorum ama iki amfide stoklarda.
(Mighty 15 se)link atabilir misin
Hocam isterseniz size bendeki Cort Viva Gold II'yi verebilirimGitar çalmaya yeni başlayacağım. Rock ve Metal dinlediğim için çift humbuckerlı bir gitar alacağım bütçe olarak 2000 altı. Cort x100'ün nesi kötü ya onu alacağım ki 1400 TL gayet uygun ya Jackson JS-11(1830 TL) ya da Schecter BANSHEE-6 SGR (2350 TL). Açıkçası Schecter biraz pahalı geliyor ilk gitar için. Bir de amfi olarak ne önerirsiniz Blackstar ID core 10 v2 tükenmiş durumda hiçbir yerde yok.