A
alpi25
merhaba arkadaslar cubase sx 3.0 kullaniyorum. midi kaydi yaparken açtigim vst enst. örnegin edirol
kayida basliyorum. klick sesine göre güzelce çaliyorum buraya kadar problem yok. ama dinledigim zaman klick açik dinliyorum yine çaldigim quantize de deil benim ritim kaçirmak gibi bir lüksüm olamaz. yani ctrl+A yapip kendim quantize yapmak zorunda kaliyorum. yada tutup ölçü basina çekiyorum. sanirim latency ayarlarindan ses kartim maya44mk2
device setup' tan master asio driver kismini ASIO2.0-maya44mk2 yapiyorum.
input latency-11.610 ms oluyor.
output latency-17.415 ms oluyor.
olmasi gereken de bu sanirim. baska nasil bir ayarlama yapmak zorundayim.
ayrica reason la beraber kullanirken böyle bir problem olmuyor sadece cubase' in kendi midisi üstünde çalisirken oluyor. 😳
kayida basliyorum. klick sesine göre güzelce çaliyorum buraya kadar problem yok. ama dinledigim zaman klick açik dinliyorum yine çaldigim quantize de deil benim ritim kaçirmak gibi bir lüksüm olamaz. yani ctrl+A yapip kendim quantize yapmak zorunda kaliyorum. yada tutup ölçü basina çekiyorum. sanirim latency ayarlarindan ses kartim maya44mk2
device setup' tan master asio driver kismini ASIO2.0-maya44mk2 yapiyorum.
input latency-11.610 ms oluyor.
output latency-17.415 ms oluyor.
olmasi gereken de bu sanirim. baska nasil bir ayarlama yapmak zorundayim.
ayrica reason la beraber kullanirken böyle bir problem olmuyor sadece cubase' in kendi midisi üstünde çalisirken oluyor. 😳