...bilmiyorum bu konuda ayrıca açılmış bir başlık daha var mı;ama işte,açıyorum hiçbir gezintiye lüzum duymadan başlıklararası saatlerce sürebilecek...Daha önce Roll dergisiyle alakalı bir başlık açmıştım yine dergiler arası bir anketin yapıldığı güzelim bir balığa özenip...Ama benim bu başlığı açmaktaki amacım konuyu temelden ele almak,''dergi'' kavramını sevgili kardeşlerim sizlerle irdelemek.Gerekirse -bilmiyorum halihazırda var mı böyle bir tasarı- bir de turkrock.com dergisi çıkarırız anasını satim...Şahsen takip ettiğim gerek aylık,gerek-parasızlıktan-yılllık,haftalık dergiler var...Adlarına lüzum duyulur mu bilmem.Ama işte ,okumuyorum sadece bu dergileri ben...İçemde bir uhde olmuş nedendir bilmem,önce okuyup mesleğimi de elime alıp şöyle koca bir ekmek teknesi açıp kendime,en üst katını da dergime ayırmak istiyorum...- Nedir bu bencillik :twisted: :?: :!: -...Öyle işte kardeşlerim,ilginize...Burada yazdığımla kalmıyor aslında fikirler,hayaller ve saireler...Gelin,irdeleyelim...