Yaklaşık 1 yıldır valler xd480 kullanıyorum , fiyatına göre bence şu anda piyasada en mantıklı seçenek ;
* Hem sağlam , çalarken davul sağa sola oynamıyor , bir kere kurdum ve bir daha tek bir vida sıkma ihtiyacı duymadım ,
* Modülünde sunduğu bir çok ses seçeneği var , tatmin edecek sesler var içerisinde ama belli bir süre sonra bence tüm davullarda geçerli bu durum farklı tonları duyma ihtiyacı oluyor , ben şu an ezdrummer 3 kullanıyorum
* Midi sinyallerinde bir problem yaşamadım sadece çözemediğim midi ile kayıt alırken zil susturma onu araştırıyorum , davulun kendi özelliğinde zil susturma var midi almazsam
* Sahne tecrübesi yaşamadım bu davulla evde çalıyorum sadece ama bence sahne de alınabilir , gerekli çıkışlar mevcut modülde ,
* Ek 2 adet zil yada pad eklenebiliyor
* Twin pedal destekli
* Davulda tek memnun kalmadığım hihat sehpası , çok hassas onu da farklı bir hihat sehpasıyla değiştirdim ve şu an hiç soru işaretim olmadan kullanıyorum ,
* Valler xd480 donanımsal olarak sunduklarının roland karşılığı sayılabilecek Roland TD-07KVX , valler ortalama 38-40k bandında , roland ise 65+ fiyatı , tabi roland total hihat dahil 3 zil sunarken , valler 4 zil sunuyor , ve kick pedalı hihat pedalı da davulun yanında veriyor ,
*Kısacası fiyattan bağımsız bence roland alınabilecek en iyi e kit , fakat bütçe parametresi eklenince fiyat performans olarak valler bana daha mantıklı geldiği için valler satın aldım memnunum