Donner Hush-X denemiş-çalmış olan var mı?

Valla kullanamdım ama,Donner markası ne kadar ev gitaristi influencer varsa hepsini donatmış 😊

PR ı geniş çalışıyorlar.
Gerçekten neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor.Şüphe uyandırıcı derecede fazla reklamı yapıldığından ötürü olsa gerek,açıkçası bana pek güven vermiyor.Ancak fiyatı da uygun olduğundan alınabilecek riski makul görmeye bağlı sanırım.

Tek kötü yani var köprü tasarimi nedeniyle tel yüksekligi sifira indirilemiyor saddlelarin altinda bosluk kalmiyor yinede oldukca makul bir seviye mümkün.Birde bendekinin 13. perdesinde cok az bir yükseklik vardi(bu durum fabrika cikisli tüm gitarlarda gözlemledigim bir sey malesef) onun disinda klavye kalin ama buna ragmen cok rahatti.Manyetikleri de unutmayayim köprü idare eder ama sap manyetigi kötü.Ben indirimdeyken almistim gecen sene kira parasi cikismayinca satmak durumunda kaldim.Acikcasi bunu kullandiktan sonra normal gitarlar asiri gereksiz gibi gelmeye basladi bana.Inanilmaz konforlu bir alet. Kusurlari var ama güzellikleri de var denemenizi tavsiye ederim.Donner stratim da var Türkiyede pratik amacli biraktigim 2023 de 4 bin gibi bir fiyata almistim o da oldukca güzel bir gitar.Modifiye edilip harika bir strat alternatifi olabilir.