Dore ve Zuhal müzik indirimleri

Yok hocam ben almadım rengi beğendiğim bi renk olsaydı kaçırmayacaktım ama buraya yazdıktan hemen sonra gitmiş 🙂

Benim de bu hoşuma gitti ama fiyat konusunda emin değilim

bu indirimlerin olayı nedir?
25 30 binlik indirimler var.sıfıra sıfır kar ile veya zararına mı satıyorlar?öyle ise neden , öyle değilse ve yine de kar ediliyorsa niye öpülüyoruz?

bu indirimlerin olayı nedir?
25 30 binlik indirimler var.sıfıra sıfır kar ile veya zararına mı satıyorlar?öyle ise neden , öyle değilse ve yine de kar ediliyorsa niye öpülüyoruz?
uzun süredir elde kalan, zor satılan şeyleri hızlıca nakite çevirip hem mağaza raf dönüş hızını arttırmak, hem nakit girişi sağlamak, hem yeni mal alabilmek hem de belli bir yıllık ciro hedefi vb varsa ilgili markada kar etmeme pahasına satış gerçekleştirmek... vs vs

uzun süredir elde kalan, zor satılan şeyleri hızlıca nakite çevirip hem mağaza raf dönüş hızını arttırmak, hem nakit girişi sağlamak, hem yeni mal alabilmek hem de belli bir yıllık ciro hedefi vb varsa ilgili markada kar etmeme pahasına satış gerçekleştirmek... vs vs
Satışçılar burada mı? 🙂

Eski kanser stok ve zarar bütçesi oluşturma durumları da var. Ya da mağazada sıfır diye satılamayacak ürünleri bu yöntem ile "outlet" demeden satmak için bu indirimler oluyor. Sıfır ile indirim oranının bu kadar yüksek olması da eski dolar maliyetine göre konuşulabilir. Bazen gözüne dolar gelmez silersin yeni yerler açmak için. Sürekli satış baskısı var bunlarda da o yüzden eskileri satıp firmadan destek vs alıp yakıyorlar. Bir de zaten bazı ürünler stokta yok.

Neden Headrush' ta indirim yok? Çünkü zaten yok satılıyor. Stokta olmayanlar neden indirimde? Çünkü zaten yok. 🙂

Ekran Resmi 2025-05-23 14.49.10.webp

Ekran Resmi 2025-05-23 14.49.02.webp

Çok iyi fiyattan kaçırmışız tühh yerine hemen başka gitar alayım algısı ile indirim oranı yüksek gösterilir. Örnek iki gitar aynı ama mavi olan stokta yok ve %25 indirim...sen de kaçırdım diye üzülüp hemen başka gitara sarılıyorsun. 🙂

Ekran Resmi 2025-05-23 14.44.48.webp

Ekran Resmi 2025-05-23 14.44.31.webp

Son düzenleme:

Geri